Fransızca L´Illustration dergisinin 1912 yılı Temmuz-Aralık dönemi sayıları.
20 Temmuz tarihli 3621. sayıda Tobruk´taki Türk subaylarını ve ve çocuklara eğitim veren bir askeri görüyoruz. Karşı sayfada savaşta yer alan develi birliklerin fotoğrafı bulunuyor.
5 Eylül sayısında "Boğaz´da Çiçekli Bayram" başlıklı yazıda Boğaziçi manzaraları görülürken Karşı sayfada savaşta ele geçirilmiş bir İtalyan uçağının önünde poz veren Türk askerlerini görüyoruz.
Balkan Savaşı´nı işleyen 19 Ekim sayısının 271. sayfasında Beyrut´ta düzenlenen ve "Kahrolsun Yunanistan" sloganları atılan miting´in "Kutsal Savaş" başlıklı fotoğrafı görülüyor. Arka sayfada da Türk esirlerin olduğu fotoğralar görülüyor.
26 Ekim sayısında Beyazıt Meydanı´nda cepheye gitmeden önce askerleri selamlayan 2. Abdülhamid´in olduğu bir fotoğraf bulunuyor. Karşı sayfada savaşın harekatlarını gösteren bir harita görülüyor.
320. sayfada İstanbul´dan ayrılan redif alayı ile Nazım Paşa´yı, yan sayfada da demiryolunu bekleyen Bulgar komitacıları görüyoruz.
2 Kasım sayısında 2 tam sayfada savaştan çıkmış bir Türk birliği, 345. sayfada Goltz Paşa ve altta Grek Ordusu´ndaki General Eydoux bulunuyor.
350-51. sayfalarda Bulgar çetelerinin katliamlarından kaçan Türk köylülerinin yolculuğunu gösteren fotoğraflar bulunuyor.