SAHAFİYE, 01.03.2024 saat: 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 21:02 itibariyle canlı mezat başlayacaktır. Kitap, Dergi ve süreli yayın hariç tüm ürünlerden % 20 ürün KDV'si alınmaktadır. Komisyon Oranı: % 20 + KDV'dir. ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 1 HAFTADIR.
Eserlerinde İstanbul Türkçesinin bütün güzelliklerini sergileyen Sermet Muhtar Alus'tan, kendi çizimleriyle nadir bir roman... Gezinti ve eğlence yerlerinde “Pembe Maşlahlı
Hanım” diye ünlenmiş Hayriye’nin hikâyesi fonunda II. Abdülhamid dönemi İstanbul’u ve Meşrutiyet'in ilanı... Yeni yapılmış, özenli bez cildi içinde...
Avni Arbaş'tan imzalıdır... "Bu dosya Nazım Hikmet Vakfı´nın kuruluşuna katkıda bulunmak amacı ile 3-19Aralık 1990 tarihleri arasında Cemal Reşit Rey Salonlarında 77 sanatçının katılımlarıyla gerçekleşen Resim ve Heykel Sergisi anısına basılmıştır."
İkinci Yeni'nin İslamcı şairi, Cemal Süreya'nın ifadesiyle "alçakgönülle katı yüksek uçan, sıkışmış, sıkıştırılmış deha" Sezai Karakoç'un ilk şiir kitabı... Soyut ve Yazko Edebiyat dergilerinin yöneticisi, sağlığında kitap yayımlamayan gizli edebiyat kahramanı, şair Dr. Halil İbrahim Bahar'a, her faniye nasip olmayacak bir iltifatla imzalı: "Şiirden şairi maçup edecek kadar anlayan şiir doktoru Dr. İbrahim bahar kardeşimize..."
Fotoğrafın arka yüzüne, "Metin" imzasıyla şu not düşülmüştür: "Edebiyat öğretmenimiz şair, BEHÇET NECATİGİL´le birlikte, dört arkadaş çıkardığımız duvar gazetesinin (VERİM) önünde. Soldan sağa: Ben - Ali Çelikbaş - BEHÇET NECATİGİL - Sezai Yaylçınkaya - İsmail Uyaroğlu"
Fotoğrafın arka yüzüne "Abdülhak Hamit Bey profesörlerle bir arada" notu düşülmüştür. Şair-i Âzam'ın sağında yer alan kişi, Prof Dr. Mustafa Şekip Tunç'tur.