NADİR, 02.07.2022 saat: 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 21:02 itibariyle canlı mezat başlayacaktır. Kitap, Dergi ve süreli yayın hariç tüm ürünlerden % 20 ürün KDV'si alınmaktadır. Komisyon Oranı: % 20 + KDV'dir. ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 1 HAFTADIR.
1891-1944 yılları arasında çıkarılan ve Edebiyat-ı Cedide topluluğunun yayın organı olan Servet-i Fünun, Türk basın tarihinin en uzun süreli ve en etkili yayınlarındadır.
1891-1944 yılları arasında çıkarılan ve Edebiyat-ı Cedide topluluğunun yayın organı olan Servet-i Fünun, Türk basın tarihinin en uzun süreli ve en etkili yayınlarındadır.
"Tıbbi sohbet: çarliston ve kadın", "Toplumsal anket: Cumhuriyet kadını ne düşünüyor", "Alkol ve medeniyet", "Sevmeyen sevgiliye", "Milli roman: Hasret" vd. başlıklı yazıları içermektedir
"1924 senesi Teşrinisani ayı zarfında Ziraat Vekil-i Muhteremi Şükrü Kayabek Efendi tarafından vuku bulan davet üzerine Ziraat Vekaleti Bakteriyologu Şefik ve İzmir Ziraat Müdürü Yaşar Beylerin kıymetdar muavenetleriyle Garbi Anadolu hayvanatını tetebbu ve tedkik eylemek üzere bir seyahat icra eyledim..."
Mevcut sayılar: 8, 21, 22, 29, 32, 33. * Ziya Gökalp´in öncülüğünde İttihat ve Terakki Cemiyeti´nin maddi desteğiyle yayın hayatına başlayan dergi, Türkçülük ve milliyetçilik görüşüne bağlı kalarak döneminin entelektüellerini çatısı altında bir araya getirmiştir. Yazıların herkesin anlayabileceği bir dil ve üslupla kaleme alındığı derginin yazar kadrosunda Faruk Nafiz Çamlıbel, Mehmed Fuad Köprülü, Orhan Seyfi Orhon, İbrahim Alaeddin Gövsa vd. isimler yer almıştır.
Türkiye´nin en uzun ömürlü mizah yayınlarından olan Akbaba, 1922 yılında Yusuf Ziya Ortaç ve Orhan Seyfi Orhon tarafından kurulmuş ve kesintilerle birlikte 1977´ye kadar yayın hayatını sürdürmüştür. Zaman içerisinde de toplumun yoksul kesiminin dergisi olarak geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmıştır.