Anasayfa / Müzayedeler / /
Lot : 17
Lot : 17
Kategori : Fotoğraf
Birge Betil (No. 2) - (Fotoğraf: Tunç Cambaz)
"Su bilinçtir. Su hafızadır. Şimdi reddediyor. Farkında olmak yorucu. Çok dinledi, çok izledi, bekledi. Bazen fırtınalı, bazen dingin. Su şimdi tüm bilinciyle tüm evreni içine alacak. Farkında olma sırası şimdi insanlıkta..."
"Water is consciousness. Water is memory. Now it is rejecting. Being aware is exhausting, it listened a lot, watched a lot, and waited. Sometimes stormy, sometimes calm. Water will now engulf the entire universe with all of its consciousness. It is now humanity´s turn to be aware..."
Açılış Fiyatı : 100.00₺
Lot Detayları

Tunç Cambaz, 1982 yılında Ankara'da doğdu. Sualtı arkeoloğu olan babasının, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ndeki görevi dolayısıyla Bodrum'a geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Bodrum'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini KKTC, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde tamamladı. Özel sektörde restoran ve mağaza işletmeciliği yaptıktan sonra, 1998 senesinden bu yana, babası Aşkın Cambazoğlu'nun 1987 senesinde kurduğu Aşkın Diving Dalış Merkezi'ni işletmektedir. Amatör kaptan, sanayi dalgıcı, dalış eğitmeni ve sualtı fotoğrafçısıdır; aynı zamanda özgün müzik üretimi yapmaktadır. 

Phebus Hakkında
“Phebus Müzayede Evi, alıcılar ve satıcıları online ortamda bir araya getiren bir açık artırma platformudur.”
Bizi Takip Edin
Copyright © 2020 PHEBUS Müzayede